Αγαπητοί γονείς,

Η καθημερινότητά μας έχει πλέον αλλάξει και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας με κάθε δυνατό μέσο. Δεδομένων των συνθηκών, τα Φροντιστήριά μας παρέχουν τη δυνατότητα των online (διαδικτυακών) ενημερώσεων/ συζητήσεων  (Online Ενημερώσεις) με τη βοήθεια της εφαρμογής Zoom. Αν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα σπουδών των Φροντιστηρίων μας, θα πρέπει να προγραμματιστεί ένα ραντεβού με τη Διεύθυνση Σπουδών, όπου θα μπορείτε να συζητήσετε εκτενώς για την εκπαιδευτική διαδικασία και για τις μεθόδους μας.

Ακολουθούν τα τρία απλά βήματα για την πραγματοποίηση της συνάντησής μας:

α) Συμπληρώνετε οnline τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

β) Σας καλούμε εμείς στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει και κλείνουμε ραντεβού σε ημέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί όλους. Online ραντεβού για ενημερώσεις και εγγραφές πραγματοποιούνται: από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00  & 16:00 – 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.

γ) Αφού καθοριστεί το ραντεβού, θα λάβετε με email ένα σύνδεσμο (link) στον οποίο απλά θα κάνετε κλικ επάνω την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα της ενημέρωσης. Στο ίδιο email θα υπάρχουν και οδηγίες σύνδεσής σας μαζί μας ώστε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας κρίνεται αναγκαία και η παρουσία του παιδιού στη συνάντησή μας. Σε περίπτωση, που μετά την ενημέρωσή σας, θέλετε να προχωρήσετε σε εγγραφή συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε  εδώ ή μας καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας:

📞 210-3824659/ 210-3830085 για το Κέντρο της Αθήνας και 210-2114118 για τα Άνω Πατήσια.

Ακολουθήστε μας στο Facebook