Το e-learning – ή αλλιώς διαδικτυακή διδασκαλία – αποτελεί έναν καινοτόμο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας, που παρέχεται από τα Φροντιστήριά μας εδώ και 6 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στην τωρινή συγκυρία που οι μαθητές, για λόγους δημόσιας υγείας, μένουν στο σπίτι τους, η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα με το πρόγραμμα των ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ καθώς και των ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ να τηρείται κανονικά, μέσω της εφαρμογής που έχουμε επιλέξει. Βοηθούμε έτσι αποτελεσματικά ώστε να παραμένει το ηθικό των παιδιών μας υψηλό και το ενδιαφέρον τους αμείωτο για την επίτευξη των στόχων τους.

Το μάθημα είναι το ίδιο ζωντανό και διαδραστικό όσο και τα μαθήματα στην αίθουσα ενός φροντιστηρίου. Ειδικά οι μαθητές που βρίσκονται εκτός Αττικής και συχνά περιορίζονται στις επιλογές τους έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών των Φροντιστηρίων μας.

E-Learning ΘΕΤΙΚΟ
Το ζωντανό μάθημα μέσω υπολογιστή αποτελεί ιδανική επιλογή, διότι έχει τα εξής πλεονεκτήματα :

  • Δε διαφέρει σε τίποτα από το μάθημα που γίνεται σε μια τάξη φροντιστηρίου ή από το ιδιαίτερο μάθημα. Η καθαρότητα της εικόνας και η ποιότητα του ήχου που μπορούν να υποστηρίξουν οι σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξασφαλίζουν την αμεσότητα της επικοινωνίας μεταξύ καθηγητή και του μαθητή σε σημείο τέτοιο, ώστε μετά από 1-2 λεπτά ηλεκτρονικού μαθήματος, να δημιουργείται η αίσθηση ότι βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο.

  • Καταργεί τις αποστάσεις! Οποιοσδήποτε μαθητής – είτε μένει σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο της Ελλάδας είτε στην πιο μικρή επαρχιακή πόλη – μπορεί να απολαμβάνει την ίδια άψογη ποιότητα μαθήματος χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει ούτε λεπτό σε άσκοπες μετακινήσεις.

  • Εξασφαλίζει την οργάνωση του διδακτικού υλικού στον υπολογιστή του μαθητή, με αποτέλεσμα να μπορεί να το αξιοποιήσει ανά πάσα χρονική στιγμή.

Η ουσία του ζωντανού μαθήματος μέσω υπολογιστή είναι να εκμηδενίσει την απόσταση που χωρίζει τον καθηγητή και το μαθητή και να τους κάνει να αισθάνονται πως βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Γι’ αυτό το λόγο το ηλεκτρονικό μάθημα ακολουθεί τους ίδιους ακριβώς κανόνες με το συνηθισμένο μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Προτού πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα αποστέλλονται στο μαθητή μέσω ταχυδρομείου τα βιβλία τα οποία θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

  • Ο μαθητής έχει μπροστά του τον υπολογιστή και παρακολουθεί τον καθηγητή (ταυτόχρονα τον βλέπει κι εκείνος μέσω της δικής του web camera) όπως ακριβώς θα τον παρακολουθούσε κι εάν βρίσκονταν μέσα στην τάξη του φροντιστηρίου. Με αυτόν τον τρόπο η επικοινωνία τους είναι αμεσότατη και πλήρως αμφίδρομη!

  • Χρησιμοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες online επικοινωνίας και τις νεότερες τεχνολογικές εφαρμογές, οι εργασίες αποστέλλονται στον καθηγητή και  διορθώνονται άμεσα!

Μαθητής 4 - Η Φιλοσοφία μας - ΘΕΤΙΚΟ

Οι καθηγητές δίνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές για να πετύχουν το όνειρό τους και βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε δυσκολία, τόσο ως επιστήμονες όσο και ως άνθρωποι. Εμπιστεύτηκα το φροντιστήριο ΘΕΤΙΚΟ από την Α’ Λυκείου και μου χάρισε όχι μόνο τις σημαντικότερες γνώσεις αλλά και τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Κωνσταντίνος Τσουκανέλης
Μαθητής 1 ΘΕΤΙΚΟ

Ο μεγαλύτερος αρωγός στην προσπάθεια μου ήταν το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινα, που φέρει το όνομα ΄΄ΘΕΤΙΚΟ ΄΄. Τόσο το σύνολο των καθηγητών όσο και το κλίμα συνεργασίας που επικρατούσε, δημιουργούσαν μία αίσθηση ασφάλειας. Αυτό που ήταν αξιοσημείωτο είναι ότι στόχος ήταν η καθοδήγηση από το φροντιστήριο, καθώς η επίτευξη του στόχου είναι μία διμερής σχέση καθοδήγησης και προσπάθειας. Πραγματικά, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνεισφορά τους, καθώς αποτελεί αναμφισβήτητο δεδομένο για την επιτυχία στις Πανελλήνιες. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στη διοίκηση του φροντιστηρίου, που επιτελούν και χρέη εκπαιδευτικού, καθώς και το σύνθημα ‘’εκμηδενίζουμε τον παράγοντα τύχη’’, αφού αυτό καταδεικνύει ανθρώπους αεικίνητους με όρεξη για δουλειά και καθημερινή βελτίωση, χωρίς εφησυχασμό!

Σας ευχαριστώ όλους,

Παναγιώτης Ευαγγελιάδης
Μαθητής 6

Το Θετικό Φροντιστήριο αποτέλεσε για εμένα καθοριστικό ρόλο για την προετοιμασία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις η οποία ξεκίνησε στις αρχές της Β´Λυκείου. Από την πρώτη στιγμή, οι καθηγητές ήταν πάντα στη διάθεσή μας, πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και ταυτόχρονα με τις γνώσεις τους μας παρείχαν και ψυχολογική υποστήριξη. Η διδασκαλία πραγματοποιούταν κάτω από ευνοϊκές για τους μαθητές συνθήκες και το εκπαιδευτικό υλικό αποδείχτηκε πως είχε πλήρη ανταπόκριση με τις απαιτήσεις των εξετάσεων. Μετά το πέρας της Γ´ Λυκείου, ήμουν πεπεισμένος πως θα πετύχαινα την εισαγωγή στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Επιλέξτε το Θετικό Φροντιστήριο σκεφτόμενοι κυρίως πως οι καθηγητές του δεν κάνουν διακρίσεις και πως κάθε επιτυχία σας τους προσδίδει πολύ περισσότερη χαρά και ικανοποίηση!

Φώτης Κολοβός

Οι καθηγητές σ’ αυτό το φροντιστήριο είναι όλοι ένας και ένας. Με πάθος και μεράκι, ασχολούνται εις βάθος με κάθε μαθητή ξεχωριστά. Βρίσκοντας το “κουμπί” του καθενός ώστε να μπορέσει το παιδί να αγαπήσει αυτό που μαθαίνει και όχι απλά να παπαγαλίσει. Εξαιρετικοί, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αχιλλέας Παπαδημητρίου
Μαθητής 10

Οι καθηγητές, όπως και η γραμματεία, είναι άνθρωποι με χιούμορ και κατανόηση. Αντιλαμβάνονται την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μαθητές- κυρίως της Γ’ Λυκείου- και βοηθούν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας να αποβάλλουν κάθε δυσάρεστη ψυχολογία. Δημιουργούν με τους μαθητές ζεστές σχέσεις, ενώ σε μαθησιακό επίπεδο είναι ικανοί να λύσουν κάθε απορία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προσπαθούν διαρκώς να κάνουν τους μαθητές να πιστέψουν στον εαυτό τους, ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Αγγελική Μπασδέκη
Μαθητής 9

Πάθος, όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά είναι τρία από τα πολλά χαρακτηριστικά που μπορώ να πω με βεβαιότητα για το φροντιστήριο ΘΕΤΙΚΟ. Είναι το καλύτερο μέσο για να πετύχεις τους ονειρεμένους στόχους σου και να θέσεις τις καλύτερες βάσεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

Αναστάσης Ντούρος
Μαθητής 2 - ΘΕΤΙΚΟ

Από την εμπειρία μου στις πανελλήνιες εξετάσεις έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό που μετράει εν τέλει είναι η προσωπική προσπάθεια και η αφοσίωση στο στόχο. Παρ όλα αυτά, η ανάγκη για κάποιον αρωγό σ αυτήν την προσπάθεια κρίνεται επιτακτική. Προσωπικά, βρήκα την απαιτούμενη στήριξη και καθοδήγηση στο φροντιστήριο Θετικό. Εκεί, θεωρώ πως έλαβα την βέλτιστη προετοιμασία τόσο μαθησιακά όσο και ψυχολογικά για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα, το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου με ενέπνευσε και  με βοήθησε να αποκτήσω γνώσεις που μου χρειάζονται και σήμερα στο πανεπιστήμιο .Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις ωραίες  στιγμές που έζησα στο χώρο του φροντιστηρίου τόσο με τους καθηγητές όσο και με τους συμμαθητές μου, που με βοήθησαν ιδιαίτερα να ξεπεράσω το άγχος αυτής της διαδικασίας. Σας εύχομαι καλή τύχη σε αυτήν την δύσκολη δοκιμασία.

Νίκος Λυμπέρης
Μαθητής 8

Ξεκίνησα την προετοιμασία μου για τις Πανελλήνιες στις αρχές της Β’ Λυκείου. Από την πρώτη μέρα οι καθηγητές έδειξαν ότι ήταν ικανοί και αποφασισμένοι να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας. Η οργάνωση του φροντιστηρίου, η ικανότητα των καθηγητών να διδάσκουν με τρόπο κατανοητό για μαθητές όλων των επιπέδων αλλά και τα συγγράμματα που χρησιμοποιούνται θέτουν τα θεμέλια της άρτιας απόδοσης των υποψηφίων στις εξετάσεις. Βέβαια, εξίσου σημαντική ήταν η συμπαράσταση που έδειξε το προσωπικό του φροντιστηρίου στην προσπάθεια μας. Προτείνω το φροντιστήριο Θετικό ανεπιφύλακτα!

Ανδρέας Καντερές
Μαθητής 5 - Η Φιλοσοφία μας - ΘΕΤΙΚΟ

Τα δύο χρόνια προετοιμασίας μου στο Φροντιστήριο ΘΕΤΙΚΟ με βοήθησαν πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου, την εισαγωγή στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Ο επαγγελματισμός, η πολλών χρόνων γνώση γύρω από τις πανελλήνιες αλλά και η οικειότητα που σε κάνει να νιώθεις το προσωπικό, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για κάθε μαθητή να πετύχει τους στόχους του. Πέρα από το τεράστιο βοηθητικό υλικό που παρέχεται, σε βοηθάνε τόσο ψυχολογικά ενόψει των εξετάσεων όσο και στην σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού με βάση τις επιθυμίες σου. Είναι ενα φροντιστήριο που έχει ότι χρειάζεται για να σε προσανατολίσει στην επιτυχία!

Γιάννης Βερβεσός
Μαθητής 7

Από την αρχή έδειξα εμπιστοσύνη στο φροντιστήριο που επέλεξα και αυτό με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου και να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας, πρόθυμοι να μας λύσουν κάθε απορία και εκτός από γνώσεις μας παρείχαν συμβουλές, υποστήριξη και συμπαράσταση. Γι’ αυτό πιστεύω ότι μαζί με την πραγματοποίηση του ονείρου μου κέρδισα και κάποιες από τις καλύτερες αναμνήσεις μου!!!

Παλαιολόγου Δήμητρα
Μαθητής 3 - ΘΕΤΙΚΟ

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως άξιζε. Άξιζε γιατί είχα δίπλα μου τους σωστούς ανθρώπους, τους καθηγητές μου. Αυτοί με βοήθησαν να πετύχω, πίστεψαν σε μένα από την αρχή, αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για να με διδάξουν, να μου λύσουν κάθε απορία και να με καθοδηγήσουν. Εκείνοι και η φιλικότητά τους σε συνδυασμό με την οργάνωση και τον επαγγελματισμό του φροντιστηρίου, βοήθησαν να υλοποιήσω το στόχο μου. Η προσωπική μου εμπειρία μαρτυρά όλα τα παραπάνω. Εγώ λοιπόν αρίστευσα στις φετινές Πανελλήνιες και πέτυχα την πρώτη μου επιλογή. Αυτό συνέβη μέσα σε 1 χρόνο, έχοντας ξεκινήσει κυριολεκτικά από το 0 και στο ΑΟΘ και στην Πληροφορική, στα οποία και πέτυχα μαζί με το Θετικό το απόλυτο 20!

Γι’ αυτό και για όλα όσα μου προσφέρατε, σας ευχαριστώ!

Γαβριλάκη Μαρίνα