ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα Φροντιστήρια “ΘΕΤΙΚΟ” σας παρέχουν πληροφόρηση για τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά και επιστημονικά νέα! Στη συνέχεια ακολουθούν οι ημερομηνίες για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Στα μέσα της βρίσκεται η «εβδομάδα κρίσης» για τους υποψηφίους των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων. Σήμερα, ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα, ενώ μέχρι την Παρασκευή, 8 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το μηχανογραφικό τους δελτίο καθώς περίπου ένας μήνας φαίνεται πως απομένει ακόμη μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου και πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση για τις βαθμολογίες των ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη 6 Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, θα ξεκινήσει η χορήγηση βεβαιώσεων συμμετοχής σε όσους υποψηφίους συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα.

Συγκεκριμένα, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων ανά Επιστημονικό Πεδίο.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν καταθέσει το Μηχανογραφικό Δελτίο τους έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, δηλώντας τις σχολές που επιθυμούν να «περάσουν». Σε αντίθετη περίπτωση οι υποψήφιοι, παρά την όποια βαθμολογία έχουν συγκεντρώσει χάνουν την ευκαιρία να δηλώσουν φοιτητές από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ