ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Τα Φροντιστήρια “ΘΕΤΙΚΟ” σας παρέχουν πληροφόρηση για τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά και επιστημονικά νέα! Στη συνέχεια ακολουθούν οι ημερομηνίες λειτουργίας των σχολείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ δελτίου

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου   τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Παρασκευή 8-7-2016),σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας,  τα Λύκεια θα λειτουργήσουν ως εξής :

–    Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την  Τετάρτη 6-7-2016 και την Παρασκευή 8-7-2016, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

-Είναι ευνόητο, αναφέρει το έγγραφο,  ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτές τις 2 μέρες (δηλαδή μόνο για τις 6 και 8 Ιουλίου) για μη χρήση θερινής άδειας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ