Βαθμολογίες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016

Βαθμολογίες Πανελλαδικών 2016

Τα Φροντιστήρια “ΘΕΤΙΚΟ” σας παρέχουν πληροφόρηση για τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά και επιστημονικά νέα! Στη συνέχεια ακολουθεί έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την ανακοίνωση για τις Βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016!

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας καθορίστηκε το γενικό χρονοδιάγραμμα και οι προθεσμίες για την τελική καταχώριση της Βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2016 και η συνολική διαδικασία.

Η τελική ημερομηνία έκδοσης της Βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2016 είναι η Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.Οι Βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2016 θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (εδώ) και στα Λύκεια.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στη συνέχεια υπολογίζοντας τα μοριά τους θα υποβάλλουν το μηχανογραφικό δελτίο 2016.

 

Α) ΓΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

  1. ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2016 για όλα τα μαθήματα.

  1. ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ

Το τελικό πακετάρισμα-δεματοποίηση των αποκομμάτων μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 15-6-2016, ώστε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16-6-2016 να ξεκινήσει η διακίνηση από τα ΕΛΤΑ. (ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ : Επαναληπτικές και 4 Β.Κ.).

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ

Η αποστολή- διακίνηση θα ξεκινήσει από τα Β.Κ. νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16-6-2016, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Παρασκευή 17-6-2016. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.

  1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Δ.Δ.Ε.

Την Παρασκευή 17-6-2016 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 17-6-2016 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. Ιδιαίτερη προσοχή να αποδοθεί σε περιπτώσεις Λυκείων που είχαν υποψηφίους και με το Παλαιό σύστημα, καθώς γι αυτά τα Λύκεια θα υπάρξει διπλή αποστολή αποκομμάτων και από άλλο Β.Κ.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ